Woningcorporaties

Betaalbare woonlasten

Woningbouwcorporaties hebben de taak meegekregen om zich weer meer te richten op hun core-business, het realiseren van betaalbare woningen voor een grote groep mensen voor wie het kopen van een huis (nog) niet mogelijk is.

In dat licht kijken steeds meer corporaties dan ook naar de realisatie van nieuwbouwprojecten waarbij de betaalbaarheid van de woonlasten belangrijk is.

Ewoning is een van die ontwikkelaars. Een belangrijk onderscheidend vermogen ten opzichte van bestaande projectontwikkelaars is dat zij nieuwbouwprojecten ontwikkelt die maximaal wooncomfort koppelen aan minimale energielasten, waarbij woningen energieneutraal gebouwd kunnen worden.

Slimme en doordachte architectuur maken de woning aantrekkelijk en betaalbaar. Het resultaat is een unieke woning zowel op het gebied van de functionaliteit (lage energienota zonder gasaansluiting) als qua architectuur en inrichting. Ook kunnen de Ewoningen voldoen aan de BENG eisen die voor woningcorporaties vaak belangrijk zijn.

Ewoning-05_Patio_B022

Belangrijk voordeel is tevens dat de milieubelasting per woning fors omlaag gaat doordat er niet langer fossiele brandstof nodig is voor de energieopwekking. Zon en windenergie hebben de toekomst.

Heeft u interesse om samen met ons te onderzoeken op welke manier Ewoningen bij kunnen dragen aan een gezond financieel rendement én tevreden huurders neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek op zoek naar de verschillende mogelijkheden.