Beleggers

Beleggen in Ewoningen

Ewoning ontwikkelt bijzondere projecten, die interessant zijn voor (private) beleggers die op zoek zijn naar een duurzame en waardevaste belegging. Ewoningen zijn zeer energiezuinige of energieneutrale woningen zonder gasaansluiting die tegen marktconforme bouwkosten worden gebouwd en voor beleggers een waardevaste belegging vormen. Door een combinatie van innovatieve bouwtechniek, minimale energielasten, hoogwaardige ontwerpen en ervaring in complexe procesbegeleiding realiseert Ewoning projecten voor elke belegger.

IMG_8554

Een belangrijk onderscheidend vermogen ten opzichte van bestaande projectontwikkelaars is dat Ewoning nieuwbouwprojecten ontwikkelt die maximaal comfort koppelt aan minimale energielasten zonder gasaansluiting. Slimme en doordachte architectuur maken een gebouw aantrekkelijk en betaalbaar. Het resultaat is een uniek gebouw, zowel op het gebied van de functionaliteit (lage energienota) als qua architectuur en inrichting. Een waardevaste belegging!

Snelle expansie

Dit concept kan rekenen op een grote belangstelling van zowel kopers, (lokale) overheden als woningcorporaties. Het Ewoning-project Voor de Wind Zaandam (10 woningen) werd binnen één week verkocht en meer dan 30 mensen moesten teleurgesteld worden.

Vanwege de verwachte snelle expansie is Ewoning ook in gesprek met beleggers om te kijken op welke manier zij samen tot waardevaste investeringen in nieuwbouwprojecten kunnen komen.

Ewoning beschikt over eigen ontwikkellocaties waar u als belegger woningen kunt afnemen. Ook kunnen wij op andere grondposities Ewoningen ontwikkelen.

Heeft u interesse om in waardevast en onderscheidend onroerend goed te investeren neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek op zoek naar de verschillende mogelijkheden.