Architecten

Uniek ontwerp voor een unieke woning

Naast kleine en grotere nieuwbouwprojecten ontwerpt, ontwikkelt en realiseert Ewoning ook unieke woningen op maat op eigen kavels. Dat doen we samen met verschillende architecten die er op die manier voor zorgen dat de beproefde methode vertaald wordt naar unieke ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige woningen.

Daarmee combineren we de voordelen van de bewezen techniek voor het maken van een energiezuinige woning zonder gasaansluiting met de specifieke wensen van de eigenaar en/of ontwikkelaars. Samen met de architect ontwikkelen we op die manier mooie én  energiezuinige woningen volgens het Ewoning-concept.

Het project VoordeWindZaandam is daarbij een mooi voorbeeld hoe functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

Het ontwerp van Ewoning past uitstekend in de nieuwe uitstraling van het prijswinnende centrum van Zaandam. Een innovatieve en eigentijdse woning in de stijl van vroeger? Dat kan bij VoordeWind Zaandam.

2016-05-04 Schets 10 woningen

Ewoning werkt o.a. samen met Linde Architectuur, de architect van de 10 woningen Zaandam. Maar we hebben ook samenwerking met andere architecten die geloven in het Ewoningconcept en met visie dit concept willen uitdragen in hun ontwerpen. Wij treden graag in contact met architecten die dit willen vertalen in concrete samenwerkingsafspraken. Heeft u belangstelling voor een gesprek neem dan met ons contact op voor een kennismaking.