Aannemers

Onderscheidend bouwen

De belangstelling voor het bouwen van een energiezuinige of energieneutrale woning zonder gasaansluiting neemt sterk toe. Een lagere energienota en de interesse om zoveel mogelijk zelfvoorzienend te zijn op het gebied van energieopwekking spelen daarbij een belangrijke rol. Ewoning werkt samen met aannemers die in deze visie geloven en zich hiermee in de markt willen onderscheiden.

Mede dank zij de unieke bouwmethode kan Ewoning op een professionele en betaalbare manier een oplossing bieden voor gasloos wonen. Het concept is wat dat betreft uniek te noemen voor Nederland.

Ewoning kiest er daarnaast bewust voor om dit concept samen met andere aannemers te realiseren. Wij geloven namelijk in samenwerking met professionals die elk vanuit hun eigen kunde en ervaring, de woningen zo goed en betaalbaar mogelijk kunnen realiseren.

Wij werken inmiddels met verschillende aannemers/bouwbedrijven samen en staan open voor nieuwe partners die onze visie met overtuiging willen vormgeven.

Heeft u als aannemer interesse in toepassing van het Ewoningconcept en bent u geïnteresseerd in een mogelijke partnersamenwerking? Ewoning werkt volgens duidelijke kwaliteitsstandaarden en uniforme samenwerkingsafspraken, zodat het Ewoningconcept als landelijk kwaliteitslabel kan worden gehanteerd en gegarandeerd.

Staat u open voor een partnership, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.