Ewoning Spaander

Spaander

Deze fraaie woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond hebben we in Engelse cottage stijl ontworpen. Dat betekend veel verassende hoekjes en mooie details. Bijzonder aan deze woning is de dwars geplaatste garage, dit is gedaan vanwege de smalle kavel en het omdat het gevelaanzicht zo spannender is. Achter een hoge pui bij de entree is een ruime hal met een open trap naar boven. De woonkamer is aan de achterzijde met een hoge punt in het plafond onder de achterste kap, hier is ook via de vide contact met de verdieping. De woonkeuken aan de voorkant is met een bijkeuken aan de tuin verbonden. De slaapkamer en badkamer en tweede logeerkamer zijn met elkaar verbonden.

Op de verdieping is eerst een grote ruimte, een Allroom. Verder twee slaapkamers en een badkamer. Er is hier fraai zicht op de woonkamer en de tuin via de hoge ramen.

PROJECT DETAILS

Client:particulier
Project oppervlakte:ca. 155 m²
Inhoud:ca. 562 m³
Informatie:Ewoning