Ewoning Reuver

Reuver

We hebben hier in de bekende jaren 30 stijl een compacte vrijstaande eengezinswoning ontworpen. De woning in rood metselwerk heeft de kenmerkende horizontale lijnen bij de erker en carport die doorlopen in de goot, in combinatie met de verticaliteit van het ontwerp maakt dit de woning sfeervol en evenwichtig.

Deze woning is op de smalle kavel in de lengte geplaatst.

De woning is strak gedetailleerd zodat moderne tijd is te zien door de jaren 30 sfeer heen.
De gevels zijn van strak met een strengperssteen, glad en met een donker terugliggende voeg. Witte kozijnen en een vlakke zwarte dakpan. Hierdoor heeft de woning een mooie duidelijke vormgeving in herkenbare stijl.

De woning heeft een ingang in de zijgevel. De hal is compact daardoor is de woonruimte maximaal. De woonkamer is L vormig en heeft ramen aan de tuinkant en aan de voorkant, de zonkant. In de zijgevel is een erker bedacht om een speelse indeling in de woonkamer mogelijk te maken.
De voorgevel heeft een fraaie rustige indeling met een grote ramen, hierdoor is er veel licht in de woonkamer.
De grote woonkeuken aan de achterzijde is gekoppeld aan de bijkeuken, garage en via openslaande deuren naar de tuin.
De Verdieping heeft voldoende ruimte voor een grote hoofdslaapkamer en twee kleinere slaapkamers, een badkamer en een berging. Zolder is ruim genoeg voor nog twee kamers en voor het opbergen van spullen.

PROJECT DETAILS

Client:particulier
Project oppervlakte:ca. 195 m²
Inhoud:ca. 624 m³
Informatie:Ewoning