Ewoning Deuling

Deuling

In landelijk gebied hebben we deze Schuurwoning ontworpen. Bij dit type woning vallen alle functies onder de grote kap, in de schuur. We hebben een donker houten bekleding gekozen met een gedeelte grijs metselwerk. De schuur heeft een eenvoudige vorm en een grote ruimte op de begane grond. We hebben de entree aan de zijkant bedacht met een toilet, trapopgang naar boven. Naast de hal is er op de begane grond een werkkamer een woonkamer en een grote woonkeuken, in een open verbinding zodat de ruimtelijkheid van de plattegrond maximaal beleefbaar is. Er is ook een inpandige bijkeuken, er zijn geen aan en uitbouwen bij dit type woning.

Deze woning is op de smalle kavel in de lengte geplaatst.

De woning is strak gedetailleerd zodat moderne tijd is te zien door de schuurwoning sfeer heen.
De voorgevel heeft een fraaie rustige indeling met een grote ramen, hierdoor is er veel licht in de woonkeuken.
De grote woonkamer aan de achterzijde is gekoppeld aan de bijkeuken en via de bijkeuken naar de tuin.
De Verdieping heeft voldoende ruimte voor een grote hoofdslaapkamer en drie ruime slaapkamers, een badkamer en een berging. Zolder is ruim genoeg voor het opbergen van spullen.

PROJECT DETAILS

Client:particulier
Project oppervlakte:ca. 174 m²
Inhoud:ca. 644 m³
Informatie:Ewoning