Ewoning Covers

Covers - Modern vrijstaand appartement

De opdrachtgevers voor deze woning wonen al in een appartement maar wilden nu wel weer een tuin, eigenlijk een appartement op de begane grond zonder buren met een moderne uitstraling en weinig onderhoud.
Wij hebben een moderne woning ontworpen met een klein accent in de hoogte.
Met de ruime overstekken, verspringende volumes en de grijswit gestucte gevels, De uitstraling van deze woning is stijlvol en modern.

Deze woning heeft een 5 meter hoge entreepui met een mooie ruime entreehal met vide erachter. De horizontale lijnen in het dak overstek beëindigen fraai de twee blokvolumes. Om de woning spannender te maken hebben we het blok aan de zijkant iets verhoogd waardoor ook de plattegrond verassend anders kan worden. Omdat het grootste deel van het woonprogramma op de begane grond is gesitueerd hebben juist het verticale benadrukt in de vormgeving van het hoge blok.
De kozijnen zijn stoer en stevig van vorm passend in het heldere ontwerp.
Wij kunnen in deze stijl met de fraaie stijlelementen ook een woning voor u ontwerpen.

Door de grote overstekken en de mooie dakranddetails is er weinig vervuiling op de witte gevels te verwachten. In de woonkeuken heeft een verhoogd plafond daardoor is de ruimtebeleving heel fraai. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd, met een directe doorgang naar de bijkeuken en de garage. De woonkeuken aan de voorzijde heeft een mooi zijraam zodat er rondom uitzicht is.

De woning is levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.
Er is een aangebouwde garage, met een carport ervoor. Naast de woonkamer is een slaapkamer met badkamer. Vanuit de keuken is een fraai uitzicht naar buiten over het keukenblad.
Dubbele deuren achter in de woonkamer leiden naar een beschutte plek buiten.
De woning is compleet en ruim, zeer geschikt voor senioren.
Op de verdieping zijn nog 2 slaapkamers en een badkamer. Een vide geeft fraai zicht op de entreehal.

PROJECT DETAILS

Client:particulier
Project oppervlakte:ca. 150 m²
Inhoud:ca. 450 m³
Informatie:Ewoning