Ewoning Aalders

Aalders - Schuurwoning

In landelijk gebied hebben we deze Schuurwoning ontworpen. Bij dit type woning vallen alle functies onder de grote kap, in de schuur. We hebben een donker houten bekleding gekozen met een.
De schuur heeft een eenvoudige vorm en een grote ruimte op de begane grond. We hebben de entree aan de kopse kant bedacht met een toilet, bijkeuken en trapopgang naar boven. Naast de hal is er op de begane grond een slaapkamer en badkamer een woonkamer en een grote woonkeuken, in een open verbinding zodat de ruimtelijkheid van de plattegrond maximaal beleefbaar is, er zijn geen aan en uitbouwen bij dit type woning.

Deze woning is op een grote landelijke kavel in de breedte geplaatst met maximaal glasopeningen op de tuinkant..

De woning is strak gedetailleerd zodat moderne tijd is te zien door de schuurwoning sfeer heen.
De voorgevel heeft een fraaie rustige indeling met een grote ramen, hierdoor is er veel licht in de woonkeuken.
De grote woonkamer heeft glas aan voor en achterzijde zodat het landschap aan twee kante beleefbaar is.
De Verdieping heeft voldoende ruimte voor twee ruime (gasten) slaapkamers, een badkamer en een berging. Zolder is ruim genoeg voor het opbergen van spullen.

PROJECT DETAILS

Client:particulier
Project oppervlakte:ca. 181 m²
Inhoud:ca. 602 m³
Informatie:Ewoning