Partners uitvoering

Wilt u meer weten over het ‘Partner’ concept, neem dan contact op met EWoning BV.

Ewoning gaat bij de realisatie van nieuwbouwprojecten voor optimale kwaliteit. Onze visie is om Ewoning als uniek merk door samenwerkingspartners in Nederland te laten uitdragen en vormgeven, zodat in Nederland een duurzame manier van bouwen wordt bereikt. Om het Ewoningconcept als landelijk kwaliteitslabel neer te zetten, gaan we alleen samenwerking aan met professionele bedrijven.
Het Ewoningconcept is voor deze samenwerkingspartners daarmee een merk om trots op te zijn! Het ontwerpen en bouwen van nul-op-de-meterwoningen die goed zijn voor het milieu en de toekomstige generatie en betaalbaar zijn voor iedereen. Dat is de garantie die we kunnen geven als we samenwerkingen aangaan met andere ontwikkelaars, beleggers, corporaties, aannemers en architecten die onze visie willen uitdragen en vormgeven.

Heeft u interesse in een mogelijke samenwerking? Neem dan met ons contact op voor een nadere kennismaking. Wij kunnen u een samenwerkingsvoorstel doen waarin u gebruik kunt maken van het Ewoning-concept en waarmee uw visie op de toekomst kan worden waargemaakt.

Hieronder worden diverse partners in uitvoering vermeld.

Architecten

Linde Architectuur is een creatief architectenbureau voor duurzame projecten. Wij gaan binnen en buiten de gebaande wegen op zoek naar de beste ontwerpoplossing voor uw bouwopgave.

Linde Architectuur is ontwerp-specialist passief bouwen. Door gebruik te maken van de zon, natuurlijke hulpbronnen en superieure techniek realiseren we comfortabele en energiezuinige gebouwen.

Linde Architectuur ontwerpt vakkundig, met eerlijke materialen, functioneel, fraai, ruimtelijk, betaalbaar en duurzaam vastgoed.

Bekijk de website Linde Architectuur

De werkzaamheden van ME-2 architecten variëren van het vormgeven en uittekenen van particuliere bouwinitiatieven en interieurs tot het ontwerpen en uitwerken, van bedrijfspanden, utiliteitsgebouwen, publieke objecten en woningbouwprojecten.

Bekijk de website ME-2 Architecten bna

Een gebouw is goed als alles klopt:  Het staat als vanzelfsprekend in zijn omgeving. Het heeft persoonlijkheid en een karakter, dat iets zegt over zijn functie, zijn gebruikers en zijn context. Het is consequent in vorm, compositie, materiaal en kleur. Het vertelt een verhaal op elk schaalniveau: als geheel, in zijn onderdelen en in zijn details.

Bekijk de website Artomic-stad, architect & interieur

Aannemers

Riezebos Bouwbedrijf (Genemuiden)

Al meer dan 65 jaar bouwt Riezebos vrijstaande woningen. De voordelen van Riezebos in vogelvlucht:

...lees verder »

  • Flexibel in ontwerp en planning
  • Korte bouwtijd
  • Meedenken vóór en tijdens het werk
  • Optimaal geïsoleerd
  • Gunstige garantievoorwaarden
  • Duidelijke afspraken vooraf
  • Traditionele bouwmethoden
  • Service achteraf

Bekijk de website: Riezebos Bouwbedrijf

« lees minder

Knol Bouwgroep (Hasselt)

Onder de slogan “ieder zijn stijl” realiseert Knol Bouw uiteenlopende bouwprojecten.

...lees verder »

Met deze slogan wil Knol Bouw benadrukken dat we samen met onze opdrachtgevers hun gekoesterde dromen op het gebied van bouw en ontwikkeling realiseren. Knol Bouw realiseert uiteenlopende projecten in o.a. de utiliteitsbouw, woningbouw, agrarische sector en projectontwikkeling, vooral in het midden, westen en noorden van Nederland.

Knol Bouw werkt in de nieuwbouwprojecten nauw samen met Ewoning voor de ontwikkeling en realisering van duurzame en nul-op-de-meterwoningen.

Voor meer informatie: www.knolbouw.nl

« lees minder

WAM Groep BV (Wormerveer)

De WAM GROEP is een aannemingsbedrijf uit Wormerveer. Met een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1920.

...lees verder »

Ontelbare woningen, utiliteits- en renovatie/onderhoudsprojecten legden sindsdien het rotsvaste fundament van de onderneming. In de WAM GROEP herkent de opdrachtgever een bouwpartner die zichzelf door de jaren heen bewezen heeft. De WAM GROEP is actief in verschillende disciplines waarbij het bouwen, onderhouden en ontwerpen de belangrijkste zijn.

Website: www.wambv.nl

« lees minder

Bouwbedrijf Tuin-Zijpe BV (’t Zand)

Bouwbedrijf Tuin Zijpe in ‘t Zand realiseerde in 2016 de eerste Ewoning van Noord-Holland, in Anna Paulowna.

...lees verder »

Ecologisch, economisch en energiezuinig bouwen zijn voor Tuin Zijpe elementen die niet meer zijn weg te denken uit het dagelijks bouwproces.

Het team van Tuin Zijpe werkt volgens het eenvoudige maar krachtige uitgangspunt: afspraak is afspraak. Kwaliteit staat voorop, elke dag weer. De vele vaste opdrachtgevers en architecten waar ze mee samenwerken leveren daarvoor het beste bewijs.

Website: www.bouwbedrijftuin.nl

« lees minder