Partners concept

Wilt u meer weten over het ‘Partner’ concept, neem dan contact op met EWoning BV.

Een Ewoning is een unieke woning die tot stand is gekomen door slimme samenwerking. Samen met onze professionele en innovatieve partners zijn we in staat om een zeer energiezuinige of energieneutrale woning zonder gasaansluiting te realiseren die betaalbaar en concurrerend is.

We hanteren duidelijke kwaliteitsnormen om het Ewoningconcept als merk herkenbaar en hoogwaardig neer te zetten. Voor elk aspect binnen het Ewoningconcept werken we samen met deskundige partners:

  • Een Ewoning wordt gebouwd met een zeer hoge isolatiewaarde. Dit kan op een traditionele manier met een zeer goed geïsoleerde spouwmuur met een hoge isolatiewaarde. Ook kan dit met het passief bouwblok (eps-blokken gevuld met beton). Hierdoor ontstaat een zeer wind- en kierdichte schil van de woning met een hoge isolatiewaarde.
  • Dankzij een goede klimaatbeheersing van erkende leveranciers van warmteterugwin-installaties kunnen we zorgen voor een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat.
  • En tenslotte wordt elke Ewoning volledig gasloos gebouwd, waarbij de benodigde elektrische energie wordt opgewekt middels pv-panelen.
  • Voor elke Ewoning wordt zorgvuldig het energiegebruik van zowel de installatie in de woning als het huishoudelijk gebruik doorgerekend, zodat elke klant weet waar hij of zij aan toe is. Hiertoe worden, naast de traditionele EPC-berekeningen, ook gedetailleerde PHPP-berekeningen uitgevoerd waarmee een reëel beeld ontstaat van het daadwerkelijke energiegebruik van en in de Ewoning.

Het resultaat? Een zeer comfortabele energiezuinige of energieneutrale woning zonder gasaansluiting en met eigen energieopwekking.