Partners

Wilt u meer weten over het ‘Partner’ concept, neem dan contact op met EWoning BV.

Betrouwbare en innovatieve partners

Ewoning heeft de ambitie een landelijk kwaliteitslabel voor energiezuinige woningen zonder gasaansluiting te worden. Hierbij worden structurele samenwerkingsverbanden aangegaan met partners die deze visie samen met ons willen vormgeven. Partners die samen met ons invulling geven aan het Ewoningconcept en het ontwerp en de realisatie van de woningen.

Ewoning: wij bouwen zeer energiezuinige of energieneutrale woningen zonder gasaansluiting en met eigen energieopwekking.

Als Ewoning geloven wij in de kracht van samenwerking. We gaan voor vaste partnerships met architecten en (ontwikkelende) aannemers. Samen met hen zijn wij in staat om echt het verschil te maken. Interesse? Neem contact met ons op!

Voor de bouw- en installatietechnische uitwerking van het Ewoningconcept werken we nauw samen met deskundige partijen die hierin veel ervaring hebben, zoals Passief Bouwblok, Brink Climate Systems, Zehnder, Dantuma Wegkamp en andere partners. Per project of per woning wordt hierin deskundigheid ingeschakeld, zodat altijd de juiste kennis op de juiste plek wordt ingezet: dat is de kracht van samenwerking binnen het Ewoningconcept om te komen tot gasloze en energiezuinige of energieneutrale woningen.

Voor het bouwen van de Ewoningen werken we samen met aannemers die met overtuiging geloven in het Ewoningconcept en veelal lokaal en regionaal geworteld zijn in de samenleving. Om daarmee ook de klant zo goed mogelijk te bedienen.